Ondernemer van het jaar

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Ondernemer van het jaar

Bakker Koos van Eijndhoven is samen met zijn echtgenote Marijn tijdens de nieuwjaarsreceptie door burgemeester Eurlings uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. Het jonge ondernemersechtpaar verdient deze titel onder andere voor het succes van het unieke, ambachtelijke en smaakvolle ‘brood van Koos’, dat gemaakt wordt met puur en passievol ondernemerschap. 

Bakker Koos heeft twee bakkerijen in Valkenburg en een filiaal op Plein 1992 in Maastricht.
Koos draagt op een positieve manier zijn ambacht uit. Bij de broden proef je de passie voor het vak van bakker.

Koos stond als kind al in de bakkerij. Van zijn vader leerde hij de kneepjes van het vak. Nu bakt hij met veel plezier ambachtelijk desembrood. Dagelijks bakken zij zo'n 50 smaakvolle desembroden en 30 soorten klein brood, o.a. 'Kunderkruuts', 'Pain de campagne' en 'Neubourg'. Op authentieke, ambachtelijke, wijze en met gebruik van pure en biologische ingrediënten bakken zij dagelijks vers desembrood. Brood dat bestaat uit een samenstelling van biologisch geteelde en door de Commandeursmolen in Mechelen gemalen meel en het natuurlijke product zuurdesem.

De Valkenburgse bakker bakt niet alleen brood voor zijn winkels, maar levert ook aan dertig horecazaken in de regio. De restauranthouders kennen Koos als specialist in de luxe en eigentijdse broodsoorten. Stuk voor stuk zijn het toprestaurants waar hoge kwaliteit vanzelfsprekend is. Het beroemde dinerbroodje van Koos is nog steeds een toppertje. Ooit ontwikkeld door zijn vader, in samenwerking met een van de meest gerenommeerde chef-koks in Limburg, Toine Hermsen. Ook nu nog levert Koos in overleg met de chef-kok een op maat gemaakt product.

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens