Bedrijventerrein

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Bedrijventerrein

Het economisch beleid is erop gericht het bedrijventerrein volledig te benutten voor voornamelijk bedrijven die in de diverse kernen van onze gemeente onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden hebben of te veel overlast voor de omgeving veroorzaken.


Bereikbaarheid

Auto
Bedrijventerrein de Valkenberg is door de strategische ligging direct naast de afslag van de A79 van Maastricht richting Heerlen/Aken en in omgekeerde richting. 


Grotere kaart weergeven

Klik hier voor routeplanner.

Openbaar vervoer

Het bedrijventerrein ligt op loopafstand van het trein- en busstation van Valkenburg aan de Geul. In de gemeente Valkenburg aan de Geul is een treinstation van de NS in de kernen Valkenburg, Houthem en Schin op Geul. Vanaf deze stations vertrekken ieder kwartier treinen naar Maastricht, Heerlen, Kerkrade en Aken (Duitsland).

Van en naar het busstation in Valkenburg aan de Geul is rechtstreeks busvervoer mogelijk naar vele plaatsen in de omgeving. Hier vindt u de lijnennetkaart van Veolia.

Routeplanner

Hier vindt u de routeplanner van Veolia. 

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens