Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Polfermolen: onderzoek naar verschillende mogelijkheden en locaties voor sporthal

Op 18 mei behandeling in gemeenteraad.

Vorig jaar is de gemeente gestart met een aanbesteding voor de realisatie van een aangepaste Polfermolen met een sporthal en een zwembad, gecombineerd met woningen. Deze aanbesteding is door vroegtijdig afhaken van geïnteresseerde marktpartijen zonder resultaat beëindigd. Het in stand houden of het nieuw realiseren van een zwembad blijkt financieel niet realiseerbaar. Het college stelt nu aan de gemeenteraad voor om voor een sporthal te kiezen, zonder zwembad. 

Het college wil de mogelijkheden voor een sporthalvoorziening onderzoeken aan de hand van een aantal scenario’s. In deze onderzoeken wordt ook de toekomst van de sporthalvoorziening in Berg meegenomen. Hierbij worden drie locaties nader onderzocht: in Valkenburg op de huidige locatie in de Plenkertstraat, in Berg bij de locatie van de nieuwe basisschool en in Broekhem-Noord bij de Stella Maris locatie.

Op 18 mei behandelt de raad dit voorstel van het college. Deze vergadering zal via een live-stream te volgen zijn.

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.