Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Nieuwe website Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Handige website over (gezondheids)risico's, rampen en crises.

Als Valkenburg aan de Geul maken we deel uit van Veiligheidsregio Zuid-Limburg. De veiligheidsregio is erop gericht om inwoners van Zuid-Limburg beter te beschermen tegen (gezondheids)risico's, rampen en crises. Dat doet de veiligheidsregio samen met alle gemeenten in Zuid-Limburg, Brandweer, Politie, de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR, onderdeel van GGD Zuid Limburg) en andere partners. Samen zorgen zij ervoor dat bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk wordt opgetreden.

Op de nieuwe website VRZL.nl vind je meer informatie over de belangrijkste veiligheidsrisico’s in Zuid-Limburg. Je vindt er niet alleen wat het risico inhoudt, maar ook hoe de overheid omgaat met dit risico en wat je zelf kunt doen om je op dit risico voor te bereiden. Bovendien geeft VZRL.nl meer informatie op het moment dat er in Zuid-Limburg daadwerkelijk een grootschalig incident plaatsvindt. Op VRZL.nl lees je op zo’n moment precies wat je kunt doen om jezelf en anderen in veiligheid te brengen. 

Kijk alvast eens op VRZL.nl voor meer informatie. 

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.