Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Koninklijke Onderscheiding voor Fons Winteraeken van TV Valkenburg

Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van het twintig jarig bestaan van TV Valkenburg heeft burgemeester Jan Schrijen op vrijdag 13 december een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan journalist Fons Winteraeken. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Fons Winteraeken is sinds de oprichting van stichting TV Valkenburg in 1999 actief als vrijwilliger en vormt ‘het gezicht van TV Valkenburg’. Hij besteedt dagelijks veel tijd als verslaggever van de lokale TV-zender van Valkenburg aan de Geul. Vanuit actieve nieuwsgaring uit sociale media, uit persberichten van gemeente, lokale bedrijven, instellingen en verenigingen, wordt de gemeenschap op de hoogte gehouden van het wel en wee van Valkenburg en omstreken. Naast  TV is er ook een facebook pagina en een app waarop het actuele nieuws naar buiten wordt gebracht.

Fons Winteraeken is tevens actief voor de lokale omroep Maas en Mergelland.

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.