Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Guido Reehuis nieuwe gemeentesecretaris

In dienst per 1 januari 2020.

Guido Reehuis is benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Hij volgt Louk Bongarts op, die per 1 november terug zal treden. Guido Reehuis komt in dienst per 1 januari 2020.


Gemeentesecretaris / algemeen directeur

Guido Reehuis wordt als gemeentesecretaris / algemeen directeur de eerste adviseur voor het college van burgemeester en wethouders en daarnaast verantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie.


Loopbaan

Guido Reehuis is 37 jaar, woont in Maastricht en is op dit moment werkzaam als directeur Bestuurlijk-Juridische Zaken bij de Universiteit Maastricht. Daarvoor bekleedde hij diverse functies, zoals politiek adviseur, gemeenteraadslid en advocaat. 


Welkom

“We zijn blij dat we de relatief jonge Guido Reehuis aan de gemeente Valkenburg aan de Geul hebben weten te binden”, aldus burgemeester Jan Schrijen namens het college van B&W. “We verwachten dat hij een op een goede wijze  invulling zal geven aan de rollen van gemeentesecretaris en algemeen directeur en vanuit zijn persoon medewerkers en relaties kan inspireren. We kijken er naar uit om samen met hem, de gemeenteraad, onze medewerkers en de samenleving verder te bouwen aan de toekomst van onze gemeente”.


Uitdaging

Guido Reehuis ziet Valkenburg aan de Geul als een mooie uitdaging: “De gemeentelijke organisatie is een kleine, maar slagvaardige organisatie waar veel ontwikkelingsbereidheid bestaat. Ik ben gehecht aan het openbaar bestuur. Als strategisch adviseur en ambtelijk boegbeeld wil ik graag hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Dat lijkt mij een aantrekkelijke en uitdagende opgave gezien de bijzondere uitdagingen in de dynamische gemeente Valkenburg aan de Geul.”

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.