Ontheffing autoluwe centrum

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Ontheffing autoluwe centrum

Sommige ondernemers zijn gestart met bezorgdiensten. Ondernemers die bezorgdiensten vanuit het autoluwe centrum van Valkenburg willen uitvoeren kunnen een incidentele bedrijfs(toegangs) ontheffing met parkeren aanvragen. Zo kunnen deze ondernemers tijdelijk met de auto het autoluwe centrum in en uit rijden en er parkeren. De kosten van deze incidentele ontheffing worden als tegemoetkoming en op basis van een maandelijkse factuur aan de betreffende ondernemers vergoed. Aan P1 (belast met de uitgifte van deze producten) wordt verzocht prioriteit te geven aan de aanvragen zodat deze producten (indien de aanvrager aan de vereisten voldoet) zo snel mogelijk kunnen worden verleend. 

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.