Evenementenvergunning

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Evenementenvergunning

Bij de aanvraag van een evenementenvergunning worden  leges betaald. Als gevolg van de corona-maatregelen worden evenementen afgelast en worden verleende vergunningen ingetrokken. Leges worden in rekening gebracht bij het indienen van een aanvraag en de leges zijn dan reeds voldaan. Indien reeds betaald is, kunnen op grond van de huidige legesverordening 2020 deze kosten niet worden terugbetaald.  Wel  wordt onderzocht of de legesverordening 2020 en/of de regeling kwijtschelding op dit punt aangepast kan worden. Indien mogelijk wordt de raad verzocht om, met terugwerkende kracht, deze aanpassingen vast te stellen. Bij nieuwe aanvragen voor een evenementenvergunning wordt het versturen van legesnota’s tot nader order uitgesteld. Ook wordt er coulant omgegaan met een overschrijding van de betalingstermijn. De komende drie maanden worden geen aanmaningskosten of invorderingskosten in rekening gebracht. 

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.