BIZ

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

BIZ

De BIZ-bijdrage is een lokale heffing op grond van de Wet op de bedrijven-investeringszones. De gemeente brengt de bijdrage bij de deelnemers in rekening (in de vorm van een belasting). De BsGW voert dit voor de gemeente uit. De geïnde bijdrage (verminderd met de kosten voor de inning) wordt vervolgens in de vorm van een subsidie uitgekeerd aan de stichting BIZ Valkenburg. 2020 is het eerste jaar waarin deze constructie zo wordt uitgevoerd. Er zijn nog geen aanslagen opgelegd, dit was voorzien voor de periode mei/juni 2020. Het opleggen van de aanslagen wordt uitgesteld. De stichting BIZ Valkenburg wordt gevraagd een standpunt te bepalen over hoe men wilt omgaan met de BIZ in 2020. 

Openingstijden en afspraak maken

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.