Valkenburg ontwikkelt Oost

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Valkenburg ontwikkelt Oost

Start project ‘VALKENBURG ONTWIKKELT OOST’

Kansen in kaart brengen

Het historisch centrum en het winkelgebied in Valkenburg hebben de afgelopen jaren een fikse facelift ondergaan. Een volgende stap is nu de herontwikkeling van Valkenburg – Oost, met name de omgeving Walramplein–Berkelplein. Hier komen wonen, bedrijvigheid en recreëren bij elkaar, maar er liggen nog veel kansen om de samenhang, kwaliteit en bereikbaarheid van dit gebied te verbeteren. Daarom willen we hier een visie voor ontwikkelen. Hoe kunnen we het gebied als geheel aantrekkelijker maken en wat zijn de verschillende behoeftes?

Dear Hunter start onderzoek op locatie

Wij zijn inmiddels gestart met een aantal onderzoeken die een belangrijke basis vormen voor de uiteindelijke gebiedsvisie. In juli starten de kaartenmakers van Dear Hunter met een onderzoek op locatie. Marlies Vermeulen en Remy Kroese van Dear Hunter verblijven hiervoor twee maanden in twee containers op het Walramplein. Door zelf op de plek aanwezig te zijn, kunnen zij de lokale opgaves bestuderen en in kaart brengen. Zij komen graag in contact met de bewoners, ondernemers en bezoekers. Zij willen graag van u weten welke gebieden door u worden gewaardeerd en waarom? Wat zijn volgens u verborgen pareltjes en waar ziet u nog kansen? Marlies en Remy gaan graag hierover met u in gesprek bij de containers op het Walramplein.

Meldt u aan voor de nieuwsbrief

Over de resultaten van deze onderzoeken houden wij u graag op de hoogte. Wilt u meer weten? Meldt u zich dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >