Proces besluitvorming Polfermolen

Tot en met 5 april 2019 kunt u reageren op de gepresenteerde plannen voor de Polfermolen. Daarna is de planning als volgt:

• Begin mei extra raadscommissievergadering: bespreken output bewonersavonden, reacties op film en kaders voor de aanbesteding.
  • Medio mei: Raadsvergadering: vaststellen output bewonersavonden en reacties op film. Dit dient als input voor de aanbesteding. Tevens het vaststellen van de kaders voor de aanbesteding.
  • Na de zomervakantie vaststellen definitieve uitvraag aan marktpartijen.
  • December 2019 vaststellen uitkomst aanbesteding en gunning.
  • 2020 Uitwerken detailplanning en voorbereiding werkzaamheden
  • Begin 2021 Start werkzaamheden