Ontwikkelingen Leeuwterrein

Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Ontwikkelingen Leeuwterrein

Herontwikkeling voormalig brouwerijcomplex de Leeuw

In 2012 hebben de Provincie Limburg en de gemeente Valkenburg aan de Geul de gronden van de voormalige Leeuw Bier brouwerij aangekocht. Doel hiervan was om te komen tot een herontwikkeling van het terrein. De gemeente Valkenburg aan de Geul  en Wyckerveste BV hebben een intentieovereenkomst getekend met als belangrijkste doel de haalbaarheid van het project te onderzoeken.

De haalbaarheid is onderzocht en Wyckerveste BV heeft een ambitieus plan voor de herontwikkeling ingediend. Een aanpassing van het bestemmingsplan is hiervoor noodzakelijk.

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling op woensdag tot en met 6 april. Het Klant Contact Centrum is dan geopend tot 17.00 uur.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >