Werkzaamheden centrumplan 2 - 6 november 2015

Dit item is verlopen op 07-11-2015.

Een overzicht met informatie over de werkzaamheden van de komende week.

• Algemene info werkzaamheden (2 – 6 nov)
  • Demontage torenkraan Reinaldstraat, verlengen tweede torenkraan
  • Werkzaamheden Aan de Kei (2 – 6 november)
  • Viering hoogste punt Aan de Kei: vrijdag 30 oktober
  • LET OP: Parkeren in de Halderstraat is niet meer toegestaan. Er wordt gehandhaafd!
  • LET OP: Verkeer in voetgangerszone historisch en winkelcentrum niet toegestaan
  • Ontheffingen voor autoluw centrum nog niet beschikbaar: invoering uitgesteld
  • Testfase dynamisch verzinkbare palen historisch centrum / Jan Deckerstraat verlengd
  • Herinrichting openbare ruimte rondom Aan de Kei: start begin 2016