Werkzaamheden centrumplan 1 - 5 augustus 2016

Dit item is verlopen op 06-08-2016.

Een overzicht met informatie over de werkzaamheden van de komende week.

• Algemene info werkzaamheden (1 – 5 augustus)
  • Werkzaamheden Aan de Kei (1 -5 augustus)
  • Diverse transporten/kranen ten behoeve van Aan de Kei (1 – 5 augustus)
  • Afbouw rondom Aan de Kei: kabel- en leidingwerk en herinrichting omliggende straten
  • Kabels en leidingen: Ziut spanverlichtingen
  • Werkzaamheden Arcadis (1 – 5 augustus)
  • Herstel ellipsvormige zitbank Dr. Erensstraat (week 34-37)
  • Centrum autoluw sinds maandag 25 juli
  • Ontheffing voor toegang autoluw gebied kan worden aangevraagd (indien u recht hierop heeft)
  • Plaatsen dynamisch verzinkbare paal (DVP)  Louis van der Maesenstraat (week 5 september)
    LET OP: INRIJDEN LOUIS VAN DER MAESENSTRAAT VIA REINALDSTRAAT IS VERBODEN. EEN VERBODSBORD GEEFT DAT AAN. U RIJDT DAN NL. TEGEN HET VERKEER IN. ER ZAL BIJ GECONSTATEERDE OVERTREDING DIRECT HANDHAVEND WORDEN OPGETREDEN.
  • Toezicht en handhaving centrum gedurende bouw/afbouw en verhuizingen
  • Nutswerkzaamheden omgeving Plenkertstraat
  • Wegoversteken nutsbedrijven: Wilhelminalaan en Grendelplein (nacht 6 op 7 september)
  • Start dienstleidingen: vanaf maandag 5 september