Vrijwilliger bij de brandweer: iets voor jou?

Kijk op www.brandweer.nl voor meer info.

Vrijwilligerswerk bij de brandweer is belangrijk werk. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar klaarstaan voor de gemeenschap om hulp te bieden aan mensen en dieren in nood. Want optreden bij incidenten hoort bij het vak van de brandweer. Het blussen van branden, dat is het eerste waar je aan denkt bij de brandweer. Maar dat is het niet alleen; de brandweer doet zoveel meer.

Klik hier voor een reportage bij WIJValkenburg over het vrijwilligerswerk bij de brandweer. In deze reportage over de brandweer in Valkenburg aan de Geul vertellen kazernechef Jos Laumen en brandweervrijwilliger Werner Kreutzer wat het werken bij de brandweer inhoudt. Geïnteresseerd? Kijk op http://www.brandweer.nl/zuid-limburg/werken-bij-vrijwilligers voor meer info.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.