Valkenburgse onderscheiding voor Jo Römling

Vanwege zijn jarenlange verdiensten als evenementenorganisator.

Tijdens de raadsvergadering op 29 juni heeft burgemeester Martin Eurlings de Valkenburgse ‘BOUCCKH’ uitgereikt aan evenementenorganisator en raadslid Jo Römling. De BOUCCKH is een typisch Valkenburgse onderscheiding (De Bok). De onderscheiding wordt uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Valkenburg aan de Geul.

De BOUCCKH is een waardering voor Jo Römling’s jarenlange inzet als voorzitter van Stichting Evenementen Valkenburg. Deze stichting organiseert een aantal belangrijke jaarlijkse evenementen in Valkenburg, zoals de kerstmarkt in de gemeentegrot, de Wereldbeker Cyclo Cross op de Cauberg en het NK Living Statues. Tevens is Jo Römling dit jaar 25 jaar actief als raadslid bij de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.