Valkenburgse onderscheiding voor Bert Dauven

BOUCCKH voor bijzondere verdiensten.

Tijdens de raadsvergadering op 16 mei heeft burgemeester Jan Schrijen de Valkenburgse ‘BOUCCKH’ uitgereikt aan wethouder Bert Dauven. Bert Dauven neemt na 12 jaar afscheid als wethouder van de gemeente Valkenburg aan de Geul. De BOUCCKH is een typisch Valkenburgse onderscheiding (De Bok). De onderscheiding wordt uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Valkenburg aan de Geul.

De BOUCCKH is een waardering voor Bert Dauven’s jarenlange inzet als wethouder en raadslid. Hij heeft met veel energie vorm en inhoud gegeven aan de portefeuille op het terrein van het Sociaal Domein. Dit deed hij met een sociaal hart en met oog voor de individuele belangen van de burger. Hij heeft ook mede bewerkstelligd dat één uitvoeringsorganisatie voor de regio is ontstaan die ondergebracht is bij de gemeente Maastricht. Hij pakte regelmatig de rol van verbinder en bemiddelaar. Collegialiteit had hij hoog in het vaandel staan, ook naar de ambtelijke organisatie.

De BOUCCKH is vijf keer eerder uitgereikt:

  • Jef Kleijnen voor zijn langjarige inzet als volksvertegenwoordiger en wethouder
  • Jo Römling, voor zijn langjarige inzet als volksvertegenwoordiger en voor zijn inzet bij de verwerving en organisatie van bijzondere evenementen
  • Leo van Vliet, voor zijn langjarige inzet als promotor van de wielersport in onze gemeente en voor zijn rol als ambassadeur voor Wielerstad Valkenburg
  • Camille Oostwegel voor zijn inspirerend voorbeeldgedrag voor ondernemers
  • Martin Eurlings voor zijn bijzondere, energieke en nimmer aflatende inzet als volksvertegenwoordiger, wethouder en burgemeester.  

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.