Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Valkenburg aan de Geul Wandelgemeente van het Jaar 2019

Unieke wandelomgeving in Nederland.

Valkenburg aan de Geul is uitgeroepen toe Wandelgemeente van het Jaar 2019. Samen met de gemeenten Opsterland (Friesland) en Raalte (Overijssel) was Valkenburg de afgelopen weken in de race voor deze titel. Na een nipte meerderheid van het publiek koos ook de jury van wandelkrant Te Voet voor de Mergelstad als mooiste wandelgemeente van Nederland.

Unieke wandelomgeving in Nederland

De enorme wandelmogelijkheden in de unieke mergelomgeving hebben een belangrijke rol gespeeld bij de uiteindelijke keuze voor de Mergelstad. Ook de Heuvelland4daagse, die dit jaar voor de 32e keer in Valkenburg aan de Geul wordt georganiseerd, draagt bij aan het populaire wandelimago. Veel wandelaars zien de Heuvelland4daagse als één van de mooiste vierdaagsen van ons land.

Later in juni vindt de feestelijke uitreiking plaats.

Bekijk hier het persbericht van wandelkrant Te voet.

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >