Valkenburg aan de Geul heeft huishoudboekje goed op orde

Blijkt uit onderzoek Provincie Limburg.

De Provincie Limburg heeft in 2018 de financiƫle toestand van de gemeente Valkenburg aan de Geul met een verdiepingsonderzoek in kaart gebracht. Dat gebeurt bij elke Limburgse gemeente eens in de vier jaar. Op basis van de onderzoeken concludeert de Provincie Limburg als toezichthouder dat de gemeente haar financiƫle huishouding dusdanig op orde heeft, dat tot en met 2021 de meest lichte vorm van toezicht, het repressieve toezicht, wordt toegepast.