Tijdens je bedrijfsuitje het Gerendal opruimen: zo kan het ook!

Op woensdag  22 april 2015 was het internationale Earth Day.

Earth Day, oftewel de Dag van de Aarde, is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in 192 landen. De dag heeft als doelstelling mensen te laten nadenken over hun consumentengedrag en de invloed hiervan op de aarde.

Dé gelegenheid om het Gerendal een opruimbeurt te gunnen, zo vonden het Valkenburgse recreatiebedrijf ASP Adventure en een organisatie die op zoek was naar een leuk én betekenisvol bedrijfsuitje. Gedurende een wandeloriëntatietocht door het Heuvelland probeerden de 35 deelnemers niet alleen de weg te vinden middels hun kompas en meetinstrumenten, ze zetten zich ook in om het rondslingerende vuil op te ruimen. De Gemeente Valkenburg aan de Geul ondersteunde deze actie met het verstrekken van afvalgrijpers, waarmee de deelnemers enthousiast aan de slag gingen. Het resultaat: 5 goed gevulde vuilniszakken!

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.