Start aanleg veilige schoolroute voor leerlingen de Plenkert en St. Joseph

In verband met fusie tussen beide basisscholen.

In 2016 worden basisschool de Plenkert in Valkenburg en basisschool St. Joseph in Broekhem samengevoegd. Hiervoor wordt een nieuwe, veilige schoolroute aangelegd. In de overgangsperiode in het schooljaar 2015 – 2016 worden de leerlingen van de Plenkertschool tijdelijk gehuisvest in de St. Josephschool. Om ook alvast in die periode te zorgen dat de leerlingen via een veilige route naar school kunnen, worden door de gemeente onderdelen van de veilige schoolroute voor 1 september 2015 aangelegd.

De gemeenteraad heeft gisteren de benodigde financiële middelen voor de aanpassingen goedgekeurd. In het belang van de veiligheid van de schooljeugd wordt er naar gestreefd om de werkzaamheden voor de start van het nieuwe schooljaar af te ronden. Daarom stak wethouder Carlo Vankan meteen één dag na het besluit bij de Spoorlaan in Broekhem letterlijk de schop in de grond. Dit deed hij tijdens een feestelijke aftrap samen met de leerlingen en leerkrachten van groep 1 van beide scholen. 

 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.