Resultaten enquête Kerstmarkt Gemeentegrot

Overall waardering 7,6.

In 2018 voerde de gemeente Valkenburg aan de Geul de regie over de kerstmarkt in de Gemeentegrot. Na afloop werd onder 990 bezoekers een vragenlijst verspreid. Van de 990 respondenten reageerden er 291.

De bezoekers waardeerden  het aanbod van de stands, de sfeer en de verwachtingen met een overall cijfer van 7,6. De antwoorden en opmerkingen van de bezoekers worden gebruikt voor een verdere verbetering van de organisatie.

Download hieronder de resultaten van de enquête.