Reanimatie-project Valkenburg aan de Geul

Dit item is verlopen op 15-10-2014.

• 16 september gemeenschapshuis de Blokhut Sibbe
  • 29 september Hotel Rido Emmaberg 30
  • 14 oktober Holle Eik Houthem

Aanvang: 19.30 UUR

Het is tijdens deze bijeenkomsten mogelijk om u aan te melden voor basiscursussen en herhalingslessen, aanmelden cq ter beschikking stellen particuliere AED's .

Wanneer een hartstilstand optreedt is snel starten met reanimeren en het gebruik van een defibrillator (AED) van levensbelang. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig die zich aanmelden om bij een hartstilstand in de omgeving direct hulp te kunnen bieden. Tevens dienen voldoende AED’s beschikbaar te zijn. Momenteel zijn in de gemeente Valkenburg te weinig vrijwilligers aangemeld en zijn te weinig AED’s beschikbaar. Dat mogen we niet accepteren! Vandaar dat recent de stichting “Hart voor Valkenburg” is opgericht. Een stichting die het doel heeft om samen met de gemeente Valkenburg aan de Geul een gemeente-dekkend reanimatienetwerk te ontwikkelen en te onderhouden.

Er wordt een informatieavond georganiseerd die als doel heeft geïnteresseerden te informeren over het reanimatienetwerk en alle aspecten die daarbij komen kijken.

Iedereen is van harte welkom!

Voor meer info kunt u terecht bij Jock Hoofs info@hartveilig.nl

Informatie over de stichting “Hart voor Valkenburg” is te verkrijgen via hartvoorvalkenburg@yahoo.com

Reanimatieproject