Organisatiebureau Wij zijn Valkenburg nieuwe uitbater Geulpoort Valkenburg

Dit item is verlopen op 31-10-2017.

In het centrum van de toeristenstad.

Wij zijn Valkenburg nieuwe uitbater van de GeulpoortDe Valkenburgse ondernemers Bjorn Geraards en Camiel America zijn met hun organisatiebureau ‘Wij zijn Valkenburg’die nieuwe uitbaters van ‘de Geulpoort’ in het centrum van de toeristenstad.

Na een aantal maanden van intensief overleg over de gezamenlijke aanpak, heeft de Gemeente Valkenburg aan de Geul toegezegd er het volste vertrouwen in te hebben dat het jonge, snelgroeiende bedrijf de Geulpoort het succes gaat brengen dat deze verdient. Wethouder Jan Vermeer (economie & toerisme): “Camiel en Bjorn hebben aangetoond dat hun aanbod een wezenlijke aanvulling is op het product Valkenburg. Dat is precies wat wij met de Geulpoort voor ogen hebben.” Het contract werd vandaag getekend. De ondernemers verwachten de toren vanaf november volledig te bestieren.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.