Opening Landal Cauberg Valkenburg-route

Op zaterdag 8 februari werd de Landal Cauberg Valkenburg-route officieel geopend.

De Valkenburg-route, die grotendeels zuidoostelijk van Valkenburg loopt, bestond al langer, maar heeft met een nieuwe lus van ongeveer 3 kilometer een stuk meer pit gekregen.

De nieuwe lus omvat twee delen:

  • Het parcours dat in 2018 voor het Wereldkampioenschap Cyclocross werd aangelegd
  • Een trail over Landal Kasteeldomein De Cauberg.

Bij de opening waren MOZL, Gemeente Valkenburg aan de Geul, Landal Kasteeldomein De Cauberg, Visit Zuid-Limburg en de Valkenburgse Wielerclub aanwezig. Van de club waren er de vrijwilligers die zich hebben ingespannen om de nieuwe route aan te leggen. MOZL-voorzitter Ger Wagemans sprak zijn dank uit voor hun werk en voor de ondersteuning vanuit de gemeente en Landal.

Wethouder Carlo Vankan wees erop dat de aanpak van MOZL ertoe heeft geleid dat mountainbikers en wandelaars niet lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan. Sterker nog, ze hebben elkaar gevonden om te komen tot een route die bikers zo goed mogelijk van wandelaars scheidt.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.