Ontmoetings-bijeenkomst zaterdag 3 oktober

Dit item is verlopen op 04-10-2015.

Zou u graag nieuwe mensen ontmoeten of kent u iemand (kennissen, buren, familie) die u nieuwe contacten toewenst?

Om onze inwoners meer met elkaar in contact te brengen organiseert de gemeente in samenwerking met de Seniorenraad en Sevagram een speciale ontmoetingsbijeenkomst op zaterdag 3 oktober in de Polfermolen.

Tijdens deze ontmoetingsbijeenkomst brengen wij onze inwoners op een gezellige wijze in contact met elkaar. Deelname is gratis.

Deelname is gratis.

3 oktober 2015: Theaterzaal Polfermolen

10.30-10.45    Inloop van de gasten
10.45-11.00    Welkomstwoord met koffie en vlaai
11.00-12.00     Contacten leggen met anderen aan de hand van uw interesses. U wordt hierbij bijgestaan door vrijwilligers.

Er zijn zeven verschillende gezellige ‘hoekjes’:

•    Films/boeken
•    Bewegen
•    Eten/koken/terrasjes
•    Kaarten/gezelschapsspellen
•    Creatief
•    Muziek
•    ‘gewoon gezellig samen zijn’

12.00-12.15 uur   Gratis tombola
12.15-12.30 uur   Uitloop en einde programma

Uw hulp is nodig:

Voor mensen die eenzaam zijn, is het een grote stap om naar deze ontmoetingsbijeenkomst te komen. Bent u zelf niet eenzaam, maar kent u een familielid, kennis of buur die het nodig heeft om onder de arm mee te nemen? Kom dan samen naar de bijeenkomst op 3 oktober om hem/haar zo met andere mensen in contact te laten komen.