Meld u aan voor TIP Valkenburg aan de Geul

Dit item is verlopen op 30-11-2017.

En laat uw stem horen!

Wat is TIP Valkenburg aan de Geul?

Uw mening is belangrijk, daarom is TIP Valkenburg aan de Geul ontwikkeld. Dit is een onafhankelijk digitaal raadgevend panel voor u als inwoner van de gemeente Valkenburg aan de Geul. U kunt meedenken en meepraten over uw directe leefomgeving en actuele vraagstukken.

Wie heeft Tip Valkenburg aan de Geul ontwikkeld?

De TIP-systematiek is van het onafhankelijke onderzoeksbureau Toponderzoek uit Horst. Zij werken samen met de weekkrant VIA Valkenburg en geven de resultaten door aan de gemeente. Dit met als doel om richting te geven aan beleidsontwikkeling, want beleid maakt de gemeente niet alleen, maar samen met haar inwoners.

Het doel van TIP  Valkenburg aan de Geul is om samen met u de gemeenschap nog mooier te maken.

Uw mening telt!

Deelname is volledig anoniem. Het invullen van een enquĂȘte duurt slechts enkele minuten. Na een onderzoek zijn de resultaten terug te lezen op de website www.tipvalkenburgaandegeul.nl. De resultaten worden ook gebruikt voor input van de redactie van VIA Limburg. Nadat u bent aangemeld ontvangt u maandelijks een mail met vragen. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen voor de raadplegingen.

Doe mee aan het burgerpanel TIP Valkenburg aan de Geul!

Kijk op www.tipvalkenburgaandegeul.nl

Tip Valkenburg aan de Geul