Laatste fase succesvol project Diepengaerde

Dit item is verlopen op 14-04-2018.

Derde en tevens laatste fase van de appartementen bij Diepengaerde van start.

Na twee succesvolle fases gaat Jongen Projectontwikkeling (VolkerWessels) beginnen met de bouw van de derde en tevens laatste fase van de appartementen bij Diepengaerde in Valkenburg. Wethouder Carlo Vankan heeft samen met burgemeester Jan Schrijen en Carlo K├╝lter, directeur Jongen Projectontwikkeling het feestelijke startschot gegeven voor de start bouw. Dit alles onder toeziend oog van de kopers en genodigden.

In deze laatste fase worden 21 appartementen gerealiseerd in een moderne en rustige uitstraling, die als sluitsteen een mooie en passende afsluiting vormen van het gehele park Diepengaerde. Hierin kan men rustig en genietend van het groen wonen aan de oever van de kabbelende rivier de Geul. De start van dit laatste appartementencomplex is naar verwachting in april. Momenteel zijn er nog maar 3 appartementen beschikbaar, de overige appartementen zijn reeds verkocht.