Koninklijke onderscheiding voor Elly Ros – Jongen

Dit item is verlopen op 31-07-2013.

Inspirator Kindervakantiewerk Houthem.

Tijdens de jubileumreceptie van Stichting Kindervakantiewerk Houthem is mevrouw Elly Ros-Jongen benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. Elly Ros is al jaren de stuwende kracht bij het Kindervakantiewerk. Al meer dan 26 jaar is zij secretaris van deze stichting.

Op inspirerende en enthousiaste wijze is Elly nauw betrokken bij de organisatie van het kindervakantiewerk in Houthem. Zij is het aanspreekpunt in Houthem voor ouders, kinderen en vrijwilligers. Zij organiseert ieder jaar weer diverse activiteiten voor de jeugd, zoals het kamp en de kerstspeurtocht.

Mevrouw Elly Ros en loco-burgemeester Bert Dauven