Ironman Maastricht op zondag 31 juli

Dit item is verlopen op 01-08-2016.

Fietsparcours door Geulhem en Berg en Terblijt.

Eén van ’s werelds grootste sportevenementen, de triatlon IRONMAN, vindt op zondag 31 juli voor de tweede maal plaats. Start en finish liggen in Maastricht. Het fietsparcours voert door vier Zuid-Limburgse gemeenten waaronder ook Valkenburg aan de Geul. De organisatie is in handen van Ironman in samenwerking met de Provincie Limburg en de gemeenten Maastricht, Valkenburg aan de Geul, Eijsden-Margraten en het Belgische Bilzen.

Naast een grandioos sportspektakel brengt de Ironman voor bewoners en ondernemers een aantal verkeer- en parkeerbeperkingen met zich mee. Woont u langs of aangrenzend aan het parcours? Dan vragen we u hiermee rekening te houden met uw planning op 31 juli. Denk aan afspraken, visites of feestjes.

Hieronder ziet u waar het fietsparcours in Valkenburg aan de Geul, inclusief de tijd dat het parcours is afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Parkeer niet op het parcours, houd huisdieren binnen en volg altijd de instructies van de verkeersregelaars op. Stel iedereen op de hoogte dat parkeren alleen in omliggende straten mogelijk is.

Heeft u nog dringende vragen? Kijk in onderstaand document of u een antwoord kunt vinden. Is dat niet het geval, dan kunt u uw vraag voor en tijdens het evenement stellen via +31 (0)43 351 18 06.

Hartelijk dank voor uw medewerking!  

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.