Inspiratiebeurs Zorg en Ondersteuning

Dit item is verlopen op 29-01-2016.

Voor iedereen die op zoek is naar informatie over de zorg.

De beurs is interessant voor ouderen, maar ook voor hun mantelzorgers, kinderen, partners etc. Op de beurs kunnen zij kennismaken met (lokale) initiatieven en organisaties waar ze een beroep op kunnen doen. Ook dient de beurs als inspiratiebron om de eigen kracht te benutten. Tijdens de beurs zullen ook een aantal Wmo consulenten aanwezig zijn voor vragen van individuele burgers.

De beurs is gratis toegankelijk. U bent van harte welkom.

Inspiratiebeurs