Informatieavond over fiets- en wandelpadenplan in Schin op Geul

Dit item is verlopen op 19-12-2013.

Op woensdag 18 december 19:00 uur.

De projectgroep padenplan van de Gebiedsontwikkeling Maastricht Valkenburg (GOMV) nodigt  alle bewoners van Oud-Valkenburg en Schin op Geul uit voor het bijwonen van een informatieavond over het fiets- en wandelpadenplan.

Naar aanleiding van eerdere inspraakavonden zijn de oorspronkelijke plannen bijgesteld. Graag praten wij u deze avond bij over het definitieve plan dat wij na overleg met de grondeigenaren overeen gekomen zijn.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 18 december 2013 van 19.00 – 21.00 uur in gemeenschapshuis ’t Geboew, Warande 43 in Schin op Geul.

De avond en informatieverstrekking is speciaal bedoeld voor de bewoners van de kernen Schin op Geul en Oud-Valkenburg. Naast een algemene toelichting op het plan is er na de pauze nog gelegenheid tot het stellen van vragen aan de betrokken projectmedewerkers.

Geïnteresseerden die niet woonachtig zijn in dit gebied, zijn uiteraard ook van harte welkom.
Wandel- en fietsverenigingen en andere belangenpartijen zullen na deze bijeenkomst voor een gezamenlijke informatiebijeenkomst uitgenodigd worden. Voor de bewoners van de overige kernen worden aanvang 2014 aparte inloopbijeenkomsten georganiseerd.