Gezocht: verenigingen die willen collecteren voor Oranje Fonds

Het Oranje Fonds nodigt alle stichtingen en verenigingen in Valkenburg aan de Geul uit om mee te doen met de Oranje Fonds Collecte 2019.

Van de opbrengst van de collecte mag 50% aan een eigen doelstelling worden besteed en de andere 50% wordt lokaal besteed aan andere sociale initiatieven. Nieuw dit jaar is dat je ook (uitsluitend) online kan collecteren. Een mooie kans om de opbrengst te vergroten.

Wees er op tijd bij, want er zijn nog maar 6 collecte-gebieden beschikbaar in Valkenburg aan de Geul voor de Oranje Fonds collecteweek die 11 t/m 15 juni gehouden wordt. Een collectegebied claimen kan via www.oranjefonds.nl/collecte. Dit kan zolang er gebieden beschikbaar zijn of uiterlijk tot 15 april.

Deelnemende stichtingen en verenigingen mogen de helft van de opbrengst houden om aan hun eigen maatschappelijke doelstellingen te besteden. Voorwaarde is dat het geld in Nederland besteed wordt. De andere helft gaat naar sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt alle opbrengst lokaal besteed. Projecten die ervoor zorgen dat niemand in Nederland er alleen voor hoeft te staan. Denk bijvoorbeeld aan Voedselbanken, projecten die eenzaamheid onder ouderen tegengaan of die ervoor zorgen dat kinderen met een beperking mee kunnen doen in de maatschappij.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.