Gesponsorde rotondes mooie groene visitekaartjes

Binnenkort worden vier rotondes in Valkenburg aan de Geul ingericht door lokale bedrijven.

Deze bedrijven hebben de rotondes ‘geadopteerd’ in ruil voor reclame. De overeenkomsten werden vandaag in het gemeentehuis ondertekend.

Gereed in voorjaar

De aanwezige kunstwerken op de rotonde blijven gehandhaafd en worden geïntegreerd in de inrichting van de rotonde. De komende weken worden de rotondes klaar gemaakt voor de nieuwe inrichting. Het is de bedoeling dat de rotondes in het voorjaar opgeleverd worden.

Het gaat om de volgende locaties:
- Rotonde Broekhem / Strabeek gesponsord door Silverentand hoveniersbedrijf (Valkenburg)
- Rotonde Berkelplein  gesponsord door Joy Flowers (Valkenburg)
- Rotonde Daalhemmerweg/Sibbe gesponsord door Green impulse Tuintechniek (Sibbe)
- Rotonde entree Berg  gesponsord door Groenrijk (Berg en Terblijt)

Groene visitekaartjes

Door de gesponsorde herinrichting ontstaan groen ingerichte en goed onderhouden rotondes die een mooi visitekaartje vormen voor Valkenburg aan de Geul. Voor bedrijven is dit een unieke kans om tegen inrichtings- en onderhoudskosten reclame te maken om een opvallende locatie. De gemeente bezuinigt op de onderhoudskosten en maakt tegelijkertijd een forse kwaliteitsslag qua inrichting en onderhoud van de rotondes.

 
Voorbeeld van inrichting rotonde Broekhem-Strabeek

Er zijn nog enkele rotondes en groene entrees die aangeboden worden voor sponsoring. Geïnteresseerde ondernemers kunnen hierover contact opnemen met de gemeente Valkenburg aan de Geul.
 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.