George Frissen van Frissen Groep Valkenburg Ondernemer van het Jaar 2017

Ondernemer George Frissen van de Frissen Groep Valkenburg (Frissen Intern Transport en Frissen Groen Techniek) is Ondernemer van het Jaar 2017 in Valkenburg aan de Geul. Dat maakte burgemeester Jan Schrijen bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis.

Ondernemer van het jaar 2017Frissen Groep bestaat uit Frissen Groen Techniek en Frissen Intern transport. De inzet van Frissen reikt verder dan alleen de verkoop en verhuur van producten. Ook onderhoud en reparatie zijn stevige pijlers onder de onderneming. Modern uitgeruste werkplaatsen, ruim gesorteerde magazijnen met gevarieerde onderdelen, alerte service-op-locatie, maar ook het gemak van materiaalonderhoud en keuring conform vaste abonnementen. En erkende trainingen in het kundig en veilig gebruiken van machines.

Frissen Groep is een stabiel en solide familiebedrijf met een brede klantenkring in binnen- en buitenland. ‘Frissen is een locomotief die, eenmaal op gang, gestaag doorloopt.’ Frissen werd opgericht in 1954 door vader Jan Frissen. Inmiddels zijn op het bedrijventerrein ‘de Valkenberg’ tachtig personen werkzaam.

In de visie van het familiebedrijf staan mensen voorop: klanten èn medewerkers worden gekoesterd. Dat mensen het allerbelangrijkst zijn blijkt ook uit het nieuwe motto van Frissen: Mens. Kennis. Machines.

George Frissen is in grote mate betrokken bij de gemeente Valkenburg aan de Geul. Dit komt onder andere tot uiting in het sponsoren van vele evenementen in Valkenburg aan de Geul, van klein tot groot.

Voorgaande Ondernemers van het Jaar:

  • 2008: René Naus van Hotel Prinses Juliana
  • 2009: Gert Veenhuizen van Landal Greenparks Kasteeldomein de Cauberg
  • 2010: Familie Tummers van Hotel-Restaurant Tummers
  • 2011: Paul en Roy Geenen van A Go Go Valkenburg
  • 2012: Remy Bordewin van Admirror
  • 2013: Erik Kreutzer en Joyce Kerssemeeckers van brasserie-hotel Brakkeberg en lunchroom-brasserie Van Alles Get
  • 2014: Koos van Eijndhoven en Marijn van Eijndhoven-Janssen van Bakkerij Koos
  • 2015: Stichting Openluchttheater Valkenburg
  • 2016: Ralph en Veronique Kaumanns van Plus Supermarkt in Berg & Terblijt

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.