Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Gemeente Valkenburg aan de Geul op zoek naar rechthebbenden ‘oude’ galerijgraven

Dit item is verlopen op 31-03-2020.

In verband met renovatie begraafplaats Cauberg.

Sinds juli 2018 is de gemeente Valkenburg aan de Geul bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie, restauratie en (gedeeltelijke) herinrichting van de Algemene Begraafplaats Cauberg. Onderdeel van deze renovatie betreffen ook de galerijgraven op het oude gedeelte van de begraafplaats. Omdat deze galerijgraven in de jaren ’40-’50 zijn uitgegeven als koopgraven, zijn in veel gevallen de rechthebbenden (contactpersonen) niet bekend en in enkele gevallen ook niet meer te achterhalen. De gemeente wil graag in contact komen met familieleden en/of erfgenamen van begraven personen. Onderaan deze pagina is een overzicht van de graven waarvan de rechthebbenden niet bekend zijn bij de gemeente.

Heeft u meer informatie hebben over familie, erfgenamen of rechthebbenden van een galerijgraf op begraafplaats de Cauberg in Valkenburg? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Valkenburg aan de Geul  via het algemene telefoonnummer (14 043) of per e-mail (info@valkenburg.nl) o.v.v. rechthebbende galerijgraven Cauberg.

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling op woensdag tot en met 6 april. Het Klant Contact Centrum is dan geopend tot 17.00 uur.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >