Feestelijke opening “Beweegroute” in het Geulpark

Dit item is verlopen op 20-10-2018.

Afgelopen woensdag heeft wethouder Remy Meijers de nieuwe ‘Beweegroute’ rondom de visvijver in het Geulpark in Valkenburg geopend.

De ‘Beweegroute’ is een rondje van 1,8 km rondom de visvijver van het Geulpark, waarbij tien verschillende natuurlijke toestellen zijn geplaatst die uitnodigen tot bewegen. De toestellen zijn door iedereen op diverse manieren te gebruiken, maar vooral bedoeld voor ouderen, om het lichaam gezond en soepel te houden.

Ouderen zijn in de maand oktober elke woensdag en vrijdag vanaf 11:00 uur van harte welkom om onder leiding van Boris Zinzen gebruik te maken van de beweegroute. Aanvang en verzamelen steeds om 11:00 uur aan de achterzijde van de speeltuin aan de Oosterweg.

De route is overigens iedere dag vrij toegankelijk. Het uiteindelijk doel is dat mensen op eigen gelegenheid genieten en bewegen in de buitenlucht.

Beweegroute opening

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.