Feestelijke afsluiting Geulkadeproject zondag 23 maart

Dit item is verlopen op 24-03-2014.

Lancering van de eerste Limburgse Waterbeleefroute langs de Geul.

Op zondag 23 maart aanstaande sluiten Waterschap Roer en Overmaas en gemeente Valkenburg aan de Geul het majeure project 'Herstel kademuren Geul' op feestelijke wijze af. “Na vele jaren van werken is het herstel van de kademuren in Valkenburg aan de Geul een feit. We zijn trots op wat er is gerealiseerd in samenwerking met gemeente Valkenburg, bewoners, ondernemers en aannemers. We hebben samen veel meer bereikt dan veiligheid bij hoogwater”, aldus waterschapsvoorzitter Jan Schrijen.

Programma

Op zondag 23 maart vindt vanaf 11.00 uur de officiële afsluiting van dit project plaats in de Polfermolen in Valkenburg. Waterschapsvoorzitter Jan Schrijen, burgemeester Martin Eurlings en gedeputeerde Patrick van der Broeck vertellen kort over de aanpak en samenwerking binnen het project en de resultaten die zijn bereikt.

Om 11.30 uur vindt samen met omwonenden en overige projectbetrokkenen een muzikale ode aan de Geul plaats, gevolgd door de lancering van de eerste Limburgse Waterbeleefroute langs de Geul.

Locatie: Polfermolen, Plenkerstraat 50, 6301 GM Valkenburg aan de Geul.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij de officiële afsluiting van het project.