Enquête duurzaamheid

In Nederland moeten wij flink aan de slag om de CO2-uitstoot te verminderen.

De gemeente Valkenburg aan de Geul dus ook! De energietransitie en de warmtetransitie zijn belangrijke thema’s op het gebied van duurzaamheid. De energietransitie behandelt de vraag hoe we de overstap moeten en kunnen maken van grijze energie naar groene stroom. De warmtetransitie stelt de vraag centraal hoe we van het aardgas af kunnen stappen om onze huizen en andere gebouwen op een duurzamere manier te verwarmen.

De rijksoverheid, de provincie en de gemeente kunnen deze transities niet alleen doorvoeren. Inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en netbeheerders spelen een belangrijke rol in de overstap naar groene stroom en duurzame warmte. Daarom wil de gemeente ook graag weten hoe u denkt over thema’s op het gebied van energie- en warmtetransitie.

Via www.decoalitiescan.nl komt u op een website waar u 33 stellingen vindt. U kunt telkens aangeven of u het eens of oneens bent met deze stelling. Het duurt maar 10 minuten, maar levert een grote bijdrage op! Invullen kan tot en met 16 maart.

  •        Ga naar de website van de Energietransitie enquête via www.decoalitiescan.nl
  •        Vul de onderstaande code in die past bij de woonwijk waar u woont.

Code woonwijk - Enquête duurzaamheid

Buurten Code
Valkenburg-Centrum/Emmaberg CENTRU
Broekhem/Strabeek/Stoepert STRABE
Schin op Geul/Strucht/Oud Valkenburg/Walem        STRUCH
Sibbe/IJzeren YZEREN
Berg en Terblijt/Vilt BERGEN
Houthem/Sint Gerlach HUTHEM

 

  •        Volg de instructies op die in de Energietransitie enquête genoemd worden.

Wij vinden uw mening belangrijk en danken u voor het invullen van de enquête. Via de gemeentelijke kanalen informeren we u over de uitkomsten hiervan.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.