De bladkorven worden weer geplaatst

Uitsluitend bedoeld voor bladeren.

In de herfst zorgen bladeren op straat voor ongemak. Wij plaatsen daarom bladkorven waarin u de bladeren kunt verzamelen. Deze bladkorven worden regelmatig geleegd. De bladkorven zijn uitsluitend bedoeld voor bladeren. Takken, snoei- of ander groenafval kunt u kwijt bij het gft-afval of bij het Milieupark aan de Valkeberg 13. Als een bladkorf niet juist wordt gebruikt, wordt deze direct verwijderd.

De bladkorven blijven staan tijdens de periode dat de bomen hun bladeren verliezen.

Bekijk de locaties van de bladkorven.