Cursusaanbod voor vrijwilligers in Valkenburg aan de Geul

Dit item is verlopen op 31-12-2016.

Deelname is gratis.

De Regionale Vrijwilligerscentrale Heuvelland organiseert voor vrijwilligers uit de gemeenten Valkenburg aan de Geul, Gulpen-Wittem en Vaals, in oktober, november en december een aantal cursussen/workshops. De vrijwilligers kunnen verspreid over deze gemeenten meedoen! Alle cursussen zijn gratis voor de vrijwilligers uit deze gemeenten.

Twee keer per jaar is er een nieuw cursusaanbod met tal van cursussen en workshops.

Bekijk het cursusaanbod in onderstaande brochure. Aanmelden kan eenvoudig door het invullen van onderstaand aanmeldingsformulier.