Continuïteit kerstmarkt in Gemeentegrot Valkenburg gegarandeerd

Gemeente neemt regie organisatie over.

De Stichting Evenementen Valkenburg aan de Geul Promotion heeft aan de gemeente kenbaar gemaakt dat zij de kerstmarkt in de Gemeentegrot dit jaar niet meer organiseert. De gemeenteraad heeft als gevolg daarvan ingestemd met het voorstel van het College om de regie van de organisatie van de kerstmarkt in de gemeentegrot in 2018 over te nemen. De standhouders en vrijwilligers kunnen zo net als voorgaande jaren vertrouwen op een professionele organisatie van de kerstmarkt.

De ondergrondse Kerstmarkt in de gemeentegrot is al vele jaren lang een unique selling point en vormt een noodzakelijk onderdeel van Kerststad Valkenburg. Het succes van Kerststad Valkenburg is grotendeels gebaseerd op de kerstmarkten, die plaatsvinden in de grotten. Veel bezoekers waarderen de warmte en gezelligheid van de kerstmarkten in de unieke mergelgrotten en zien dit als belangrijkste reden om jaarlijks een bezoek aan Valkenburg te brengen. De bezoekers kunnen dit jaar weer rekenen op een sfeervolle Kerstmarkt in een unieke omgeving. 

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.