Concert Drukwerk2 verplaatst naar Th. Dorrenplein

Dit item is verlopen op 10-08-2014.

In verband met nieuw dancefestival in Kuurpark Valkenburg.

Het concert van de populaire Nederlandstalige popband Drukwerk2 op 9 augustus in het Openluchttheater van Valkenburg is verplaatst naar het Theodor Dorrenplein in het centrum van Valkenburg. Het concert is daar gratis te bezoeken.

De verplaatsing heeft te maken met het dancefestival dat op diezelfde dag in het Kuurpark op zo’n honderd meter van het openluchttheater wordt gehouden. De kans bestaat dat het dancefestival in het openluchttheater voor geluidsoverlast zorgt. In overleg met en met medewerking van de gemeente is nu gekozen voor deze oplossing

De in de jaren ’80 en ’90 razend populaire groep Drukwerk heeft vorig jaar een doorstart gemaakt onder de naam Drukwerk2. Met zoon Bram aan zijn zijde is zanger Harry Slinger nog steeds het boegbeeld van de groep. In een spetterende show passeren alle liedjes van toen in een jasje van nu de revue: van Je loog tegen mij tot Schijn een lichtje op mij en van Marianneke tot Hé Amsterdam.

Het concert van Drukwerk2 op zaterdag 9 augustus op het Theodor Dorrenplein begint om 20.30 uur. Mogelijk wordt aan het concert een voorprogramma toegevoegd.