Bewonersinfo Red Bull Zeepkistenrace

Dit item is verlopen op 17-05-2015.

O.a. Informatie over op- & afbouw werkzaamheden.

Op zaterdag 16 mei a.s. gaan alle remmen los op de Cauberg: de Red Bull Zeepkistenrace komt naar Valkenburg! Tijdens dit evenement zal de Cauberg het decor vormen van dit uniek spektakel. Via onderstaande brief heeft de organisatie belanghebbenden geinformeerd over dit evenement en de eventuele gevolgen voor bewoners, werknemers en/of ondernemers.

Op bovengenoemde datum zal het evenement daadwerkelijk op de Cauberg plaats vinden. Echter, er zullen al eerder opbouwwerkzaamheden worden verricht. Voor de laatste informatie omtrent het event verwijzen wij u graag naar de website www.redbullzeepkistenrace.nl. Informatie over de op- & afbouw werkzaamheden staan hieronder vermeld.