Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Bewoners-enquête Kerststad Valkenburg

Dit item is verlopen op 31-03-2020.

Vul hier de online vragenlijst in.

Kerststad Valkenburg zorgt ieder jaar voor veel sfeer en gezelligheid tijdens de kerstperiode. Maar wat vindt u als bewoner van Kerststad Valkenburg?

Het is van belang om de inzichten van de bewoners met betrekking tot Kerststad duidelijk te krijgen, om zo de volgende periode van Kerststad weer zo goed mogelijk in te richten.

Ga naar de enquête: www.valkenburg.nl/enquete. Het invullen duurt nog geen 5 minuutjes. Wij stellen het zeer op prijs als u mee doet!

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling op woensdag tot en met 6 april. Het Klant Contact Centrum is dan geopend tot 17.00 uur.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >