Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Besluit over toekomst Polfermolen in maart 2020

Dit item is verlopen op 31-03-2020.

Het besluit over de toekomst van de Polfermolen wordt naar verwachting in maart 2020 genomen.

Het is de bedoeling om binnen de financiële kaders van de gemeente een sporthal en een zwembad te realiseren. Tevens kunnen in het plangebied woningen gerealiseerd worden. De marktpartij die deze plannen uitwerkt heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben voor een verdieping van de constructieberekeningen, de constructiekosten, de installaties en de installatiekosten. Deze verdieping moet de marktpartij en de gemeente zekerheid geven of de plannen gerealiseerd kunnen worden binnen de financiële kaders die door de gemeente zijn vastgesteld.

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling op woensdag tot en met 6 april. Het Klant Contact Centrum is dan geopend tot 17.00 uur.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >