Avondspreekuur voor organisatoren van evenementen

Vanaf 9 januari 2019 starten wij met een avondspreekuur voor organisatoren van evenementen.

Spreekuur

Het spreekuur vindt om de twee weken plaats op woensdagavond van 17.00 uur tot 19.00 uur. Wij werken op afspraak. Voor een afspraak plannen wij een half uur in. Heeft u meer tijd nodig, dan kunt u twee afspraken achter elkaar inplannen.

Het maken van een afspraak kunt u doen op www.valkenburg.nl of via  telefoonnummer 14 - 043. Een afspraak voor het spreekuur kunt u inplannen tot de zondag ervoor.

Bent u niet in gelegenheid om tijdens het spreekuur te komen dan kunt u ook een afspraak maken tijdens andere openingstijden van het gemeentehuis. Stuur hiervoor een mail naar apv@valkenburg.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Inhoud spreekuur

Tijdens het spreekuur kunt u onder andere terecht met vragen over:

  • het organiseren van evenementen;
  • het indienen van de aanvraag;
  • het proces van de vergunningverlening.

Het is ook mogelijk om tijdens dit spreekuur het aanvraagformulier digitaal te doorlopen en direct uw aanvraag in te dienen.

Benodigde stukken

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn adviseren wij u om zoveel mogelijk informatie over het evenement mee te nemen. Denk aan programmering, draaiboek, plattegronden enzovoorts.

Vragen?

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met het team vergunningen via het telefoonnummer 14 043 of via het e-mailadres apv@valkenburg.nl.

Openingstijden en afspraak maken

Voor veel producten dient u online een afspraak te maken. Controleer of u voor het product van uw keuze een afspraak kunt maken.

Afspraak maken

Meer openingstijden en contactgegevens

Nieuwsbrief bekendmakingen

Wilt u wekelijks per mail bekendmakingen ontvangen van gemeenten, provincies en waterschappen gesorteerd op postcodegebied, interesse en onderwerp?

Maak dan een eigen account aan op de website www.overheid.nl.