Lees de laatste updates over het coronavirus en de maatregelen in de gemeente Valkenburg aan de Geul >

Informatie voor ondernemers: Lokale maatregelen voor tegemoetkoming ondernemers

Landelijk noodpakket voor ondernemers / Uitstel van betaling lokale belastingen voor ondernemers​

Appartement Parallelweg Valkenburg gesloten voor 3 maanden

Na aantreffen verdovende middelen.

De burgemeester van Valkenburg aan de Geul heeft vandaag een appartement aan de Parallelweg in Valkenburg voor de duur van drie maanden gesloten wegens overtreding van de Opiumwet. Door de politie werden in het appartement verdovende middelen aangetroffen.

De sluiting vond plaats op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid.

In verband met maatregelen rondom het coronavirus kunnen er geen afspraken meer worden gemaakt via de website. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 14043.​

Daarnaast vervalt de avondopenstelling op woensdag tot en met 6 april. Het Klant Contact Centrum is dan geopend tot 17.00 uur.

Meer informatie over de aanpassingen in de dienstverlening >