KiV Kunst in Valkenburg 2019

Dit item is verlopen op 01-04-2019.

Op zaterdag 16 maart 2019 opent Kunst in Valkenburg (KIV) voor 12e keer haar deuren. Traditioneel vindt KIV Inside 2019 plaats t/m zondag 31 maart, dagelijks te bezoeken van 10 tot 17 uur in de prachtige ruimtes van de kloostergang van Château St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk. De buitenexpositie KIV Outside op het buitenlandgoed van Château St. Gerlach start ook op 16 maart en loopt de hele zomer/najaar door t/m KIV 2020.

Kijk voor meer informatie op www.kunstinvalkenburg.nl

Locatie: Landgoed Château St. Gerlach/Gerlachuskerk – Houthem St. Gerlach
Startdatum van het evenement 16-03-2019