Beëdiging Regiment Limburgse Jagers

Dit item is verlopen op 24-05-2018.

Voor het derde jaar op rij komen de Limburgse Jagers ook nu weer naar Valkenburg aan de Geul. Op woensdag 23 mei worden diverse militairen in een speciale procedure beëdigd. Daarnaast zal er de hele dag een 'static show' van diverse grote en kleine legervoertuigen plaats vinden.

De groep van te beëdigen militairen wordt in een 'optocht' met muziek en 200 collega’s via het Grendelplein, Muntstraat, Grotestraat Centrum en de Geulpoort naar het Th.  Dorrenplein gebracht. De 'static show' duurt van 11.00 uur tot 16.00-17.00 uur. De beëdiging vindt plaats van 13.45-15.00 uur.

Locatie: Theodoor Dorrenplein Valkenburg
Startdatum van het evenement 23-05-2018